Ziyaretler sırasında Başkan Görgel, şehitleri ve 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşları kabirleri başında dualarla yâd etti ve mezarlara karanfil bıraktı.

Programa Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gaziler de katıldı.

Başkan Fırat Görgel, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "Ramazan Bayramı arifesinde Sayın Valimiz ve protokol üyelerimizle birlikte aziz şehitlerimizi ve depremde kaybettiğimiz canlarımızı kabirleri başında dualarla yâd ettik. Bu vesileyle bu kadim topraklar için canını feda eden aziz şehitlerimize ve 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin" şeklinde konuştu.