Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Nar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"1 Mayıs, tüm dünyada emekçilerin bir araya gelerek beraberlik ve dayanışma ruhu içinde kutladığı önemli bir gündür. Ülkemizin kalkınma ve istikrar yolunda en büyük pay işçi ve emekçilerimize aittir. Bizler, millet olarak, alın teri döken her bir çalışanımızın hak ettiği değeri görmesi ve hakkının verilmesi için hassasiyet gösteren bir kültürün mensuplarıyız.

Hangi sektörde olursa olsun, çalışanlarımız ülkemizin geleceği için kritik bir role sahiptir. Onların gayretleriyle sanayi, tarım, hizmet ve diğer sektörlerde elde edilen başarılar, toplumumuzun refahının artmasına ve ülkemizin uluslararası alandaki güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Bu vesileyle, ilimizin ekonomik dinamiklerini şekillendiren ve birlik içinde huzurlu bir çalışma ortamı oluşturan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.''