Fırat Görgel, yaptığı açıklamada, çalışanların daha iyi koşullarda yaşaması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ'de çalışan şirket işçilerinin en düşük maaşını %27 artırarak 28 bin TL'ye çıkardıklarını ve kadrolu işçilerin maaşının en düşük 35 bin TL olduğunu söyledi. Görgel, tüm çalışanlara hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Göreve geldiği günden beri personelleriyle iç içe olan ve sorunları çözüme kavuşturmak için çaba gösteren Görgel, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda Büyükşehir ve KASKİ personellerine yeni müjdeler verdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi arasında işçi ücretlerine yönelik yeni protokol imzalandı.

Görgel, yaptığı konuşmada, işçilerin alın terinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, yapılan zamla çalışanların daha iyi şartlarda yaşayacaklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ'de çalışanların en düşük maaşlarını artırarak daha adil bir ücretlendirme sağladıklarını belirtti.

Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ da Görgel'e teşekkür ederek, işçi kardeşlerinin yanında olduğunu gösterdiği için minnettar olduklarını dile getirdi. Görgel'in işçilerin refahı için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür etti.