Kripto para piyasasında volatil hareketlerin olduğu bir dönemden geçiyoruz ve çoğu altcoin yatırımcısı yorulmuş durumda. Bununla birlikte küresel ekonomi ve finans alanındaki gelişmelerin de kripto para birimlerini etkilediğine şahit oluyoruz. Ayrıca zaman zaman bazı altcoin’lerin ön plana çıktığını ve gelişmeler ile dikkat çektiklerini de ifade edebiliriz. Peki, son zamanlarda dikkat çeken Pepe ve Arweave’da son durumlar ne?

 

PEPE’de Güncel Durum

 

Pepe’nin son birkaç günde istikrarlı bir şekilde toparlanması, düşük seviyelerde alımların devam ettiğini gösteriyor. Fiyat hareketi, bir kırılmayla tamamlanacak ve 0,0000092 doların üzerinde kapanacak ters bir baş-omuz modeli oluşturdu. Alıcılar fiyatı boyun çizgisinin üzerinde tutarsa PEPE/USDT paritesi yükseliş trendine devam edebilir. Yükseliş kurulumunun formasyon hedefi 0,0000145 dolar.

 

Bununla birlikte PEPE, piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana dikkat çeken bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor, ama neden PEPE bu kadar ilgi görüyor? Öncelikle Pepe, adını popüler bir internet memesinden alan ve genellikle bir kurbağa karakteri olan Pepe the Frog ile ilişkilendirilen bir kripto para birimidir. Meme tabanlı kripto paralar, genellikle sosyal medya üzerinden viral olma eğilimi gösterir ve bu da geniş bir kullanıcı kitlesinin dikkatini çeker.

 

Buna ek olarak Pepe gibi altcoinler, genellikle güçlü ve aktif bir topluluk tarafından desteklenir. Bu topluluklar, çeşitli sosyal medya platformlarında ve forumlarda coin hakkında konuşarak, yeni kullanıcılar çekmeye ve piyasadaki dalgalanmalara hızlı tepki vermeye yardımcı olur.

 

Arweave Fiyat Hedefi Ne?

 

Arweave (AR) son birkaç günde kademeli olarak yükseliyor ve bu da boğalardan gelen talebin güçlü olduğunu gösteriyor. Yükselen 20 günlük EMA ortalaması olan 36 dolar seviyesi ve 61’in üzerindeki RSI, boğaların avantajlı olduğunu gösteriyor. AR/USDT paritesi dikkat edilmesi gereken önemli bir seviye olan 47,51 dolarlık genel dirence ulaşabilir. Boğalar fiyatı bu direncin üzerine çıkarırsa paritenin 52 dolara ve ardından 68 dolara doğru hızlanması muhtemel.

 

Bunlara ek olarak Arweave, kalıcı, düşük maliyetli veri depolama sağlamayı amaçlayan bir kripto para birimidir. Bu platform, verileri merkezi olmayan ve değiştirilemez bir şekilde saklamak için tasarlanmış bir blockchain teknolojisi kullanır.