AK Parti MKYK Üyesi, 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, AK Parti'nin 7-9 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam'da 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştireceğini duyurdu.

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Sekreter Yardımcısı ve Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, partisinin Kızılcahamam'da yapılacak 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kaya açıklamasında, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin başkanlığında yapılan Genel Sekreterlik Birim Toplantısı'nda toplantı hazırlıklarını ele aldıklarını söyledi.

7-9 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek 31. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MYK ve MKYK üyeleri, kabine üyeleri, kurucu üyeler, 28. dönem milletvekilleri, bakan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları MKYK üyeleri ve genel merkez yöneticilerinin katılımı bekleniyor.

1-2 Temmuz tarihleri arasında da belediye başkanlarının katılımıyla bir istişare ve değerlendirme toplantısı daha düzenlenecek.

Kaya, istişare ve değerlendirme toplantılarının partinin başarısı için önemli olduğunu vurguladı.

Kaya, “Türk siyasi hayatına, Milletimizin Partisi AK Partimizle giren İstişare ve Değerlendirme kültürü, Milletimize hizmet etmekten başka gayesi olmayan AK Partimizin en önemli unsurlarındandır.

31 Mart Seçim sonuçlarının ve izlenecek yol haritasının değerlendirileceği, Bakanlıklarımızın yapacağı geniş kapsamlı sunumlar ve parti yöneticilerimizin değerli katkılarıyla gerçekleştireceğimiz İstişare ve Değerlendirme Toplantılarımızın daha önceki toplantılarımızda olduğu gibi Partimize önemli katkılarının olacağına yürekten inanıyoruz." dedi.