Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Vezir Hoca Bulvarı’nda yürütülen asfalt bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Görgel, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, ilçede yürütülen projelerin detaylarını paylaştı.

Başkan Görgel, yaptığı açıklamada, “Dulkadiroğlu ilçemizde asfalt çalışmalarımızı başlattık.

İlçemizde yıkımlar fazla olduğu için elbette çalışmalarımız esnasında bir takım zorluklarla karşılaşıyoruz.

Buna rağmen çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Ayrıca, Vezir Hoca Bulvarı, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi ve diğer muhtelif caddelerde toplamda 20 kilometrelik güzergahın sıcak asfaltla tamir edildiğini belirten Görgel, deprem sonrası ilçenin altyapı yenileme çalışmalarının önemine değindi.

“Depremin etkilerinin ortadan kaldırılması ve altyapı yenilemelerinin ardından ilçemizde daha nitelikli çalışmalarımızı başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Görgel, ilçede gerçekleştirilen yatırımların maliyetinin 30 milyon TL olduğunu ve ayrıca ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde toplam 20 bin metrekare kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Görgel, “Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması için şehrimizin her bir noktasında çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz.

Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.