Ankara'nın en büyük mezarlığı Karşıyaka mezarlığından gelen görüntüler şok etti. Adeta köpek istilasına uğramış Karşıyaka mezarlığında Köpekler mezarları eşerek kendilerine yuva yapmışlar. Her bir mezar neredeyse köpek yavrusu kaynıyor...

KARŞIYAKA MEZARLIĞI KÖPEKLERE TESLİM

Her gün onlarca cenazenin defnedildiği Başkent Ankara'nın en büyük mezarlığı Karşıyaka mezarlığında skandal görüntüler ortaya çıktı. Mezarlığın içerisi köpek sürülerine teslim edildiği gibi köpekler artık mezarları yuvaları haline getirmiş ve yavrularını mezarların üzerinde ki toprakları eşerek oluşturdukları yuvalara yerleştirmişler. 

BU GÖRÜNTÜLERE RAĞMEN KÖPEKLERİ BİZZAT BESLİYORLAR

Karşıyaka mezarlığından gelen görüntüler tüyler ürpertirken mezarlık içerisinde köpeklerin bizzat kasalarla getirilen etlerle beslenildikleri de görülüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesinin uhdesinde bulunan Karşıyaka mezarlığında bu hayvanların bizzat belediye yetkililerince mi beslendiği ise merak konusu oldu. Ankara Büyükşehir Beledriye Başkanı Mansur Yavaş 22 Temmuz'da Karataş mevkiinde hayvan barınağı yaptıklarını duyurmuş ve "93 bin m² alan üzerine inşa edilen merkezimizde 6 bin can dostumuza ev sahipliği yapacağız" demişti. Karşıyaka mezarlığında ki bu görüntüleri gören vatandaşlarda "Mezarlıktanda barınak yapmışsınız" diyerek tepki gösterdi. 

MELİH GÖKÇEK: YARIN SENDE ÖLECEKSİN 

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye eski başkanı Melih Gökçek'te fotoğrafları paylaşarak Mansur Yavaş'a seslendi. "Mansur Yavaş ölüm her fani için kaçınılmaz, yarın seende öleceksin ve mezarın böyle köpeklerin barınağı olsa ne yaparsın" dedi. 

Bazı vatandaşlarda Mansur Yavaş'a "Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine hiç saygısı olmaz" sözleriyle eleştirdi.