Babalar Günü'nde sıradan hediyelerden uzaklaşarak, babanızı özel kılmak, ona rahatlama, yenilenme ve huzur dolu bir kaçış sağlamak isteyenlere özel The Grand Tarabya Otel’in deniz manzaralı Therapia Spa’sında özel bir hediye vermeye imkân sunuyor.

Therapia Spa’ya özel Therapia imzalı masajlar, özel olarak tasarlanmış masaj terapileri, yüz bakımları, vücut terapileri, SPA paketleri ve özel bakım ürünleriyle babanızın kendisini yenilemesine ve tazelenmesine olanak tanıyan birçok seçenek mevcut.

Bu özel terapiler babalarınızın stresini azaltacak ve yeniden enerji dolmasını sağlayacak bir deneyim sunuyor.

İstanbul'un gün ışığı alan en büyük spalarından biri olan 4.500 metrekarelik Therapia Spa'daki babanızın yenilenme yolculuğuna yüzme havuzu, sauna, hamam ve bir dolu olanaklar, babanızın gününü mükemmel kılacak ve hak ettiği rahatlamanın keyfini çıkartmasına yardımcı olacak.

Ayrıca, Babalar Günü’nde R.E.A.D Cafe & Bistro’da saat 11:00-14:00 arasında gitar & saksafon eşliğinde gerçekleşecek müzik etkinliği ile güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. 



The Grand Tarabya Otel'in özel restoranlarında babanızla birlikte keyifli bir öğle veya akşam yemeği yiyebilir ve bu özel günü lezzetli bir deneyime dönüştürebilirsiniz.