Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Türk Kızılayı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şube Başkanlığında gerçekleşen programa, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba ve Türk Kızılayı Osmaniye Şube Başkanı Dr. Ramazan Çetin katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile başlayan programda konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba, katılımcılara teşekkür etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise konuşmasına, “Allah birliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin.

Bugün, İstanbul’umuzun fethinin yıl dönümü.

Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olan Fatih Sultan Mehmet Han ve askerlerini rahmetle anıyoruz.

Bu vatan için, bu toprak için şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Vefat eden gazilerimize rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlıklı, hayırlı ömürler diliyorum.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktıkları bu vatana sahip çıkmayı boynumuzun borcu biliyoruz.

Allah şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum.

Varlığınız memleket için, millet için, geleceğimiz için çok önemli. Allah sizlerden razı olsun, varlığınız daim olsun,” diyerek programa katkı sunanlara teşekkür etti.