Yıldız Tilbe’nin dün akşam Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda verdiği büyük konser, 25 bin kişi tarafından izlendi ve son on yılın en iyi konseri olarak tarihe geçti.

Organizasyonda toplam 1765 kişi görev aldı.

Aşkın ve acının kadını Yıldız Tilbe, kariyerinin 30. yılını Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda verdiği görkemli konserle taçlandırdı. Şek Organizasyon tarafından düzenlenen bu tarihi geceye binlerce müziksever tanıklık etti.

Kalabalık, büyük bir heyecanla Yıldız Tilbe’yi beklerken, Kral Pop Radyo DJ’leri çaldıkları şarkılarla atmosferi ısıttı.

Ardından, birçok hit şarkının sahibi Ersay Üner sahneye çıktı ve geceye renk kattı.

Beklenen an geldiğinde, Yıldız Tilbe sahneye çıkarak konserine start verdi.

Tilbe, programına 30 yıl önce Haziran 1994’te müzikseverlerle ilk buluştuğu şarkısı ‘Delikanlım’ ile başladı ve kariyerinin en büyük hitlerini seslendirdi.

Özel tasarlanmış sahnesi ve 20 kişilik dev orkestrasıyla göz kamaştıran Tilbe, izleyicilerden alkış ve ıslık yağmuruna tutuldu.

Tilbe, dakikalarca süren tezahüratlara teşekkür ederek karşılık verdi.

Birçok köşe yazarı ve sosyal medya kullanıcısı, Yıldız Tilbe’nin bu konserle rakiplerine fark attığını belirtti. “Yarın öbür gün üniversitelerde ders olarak okutulacak bir hikâye yazılıyor” yorumları yapılan konseri 25 bin kişi izledi.

Tilbe’nin bu muhteşem performansını, sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de takip etti.

Konuklar arasında Melis İşiten, Burcu Kıratlı, Gökhan Keser, Tuğba Melis Türk, Pınar Soykan, Gamze Topuz, Gizem Tuncer, Seda Mete, Gökçe Kırgız Yılmaz, Begüm Öner, Begüm Obiz ve Atakan Işıktutan gibi birçok tanınmış isim vardı.

Yıldız Tilbe’nin Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ndaki konseri, yılın organizasyonu olarak tarihe geçti.