Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şehit ve gazi ailelerini unutmadı. HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sadettin Çakır, şehit ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde taleplerini ve şikayetlerini dinledi.

Çakır, Şehit Jan. Er Serdar Ölmez ve Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ercan Zengin'in ailelerine yaptığı ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün selam ve dualarını iletti.

Şehit yakınlarıyla sohbet eden Çakır, "Belediyemizin sahip olduğu bütün imkanları minnettarlığımızı göstermek ve şehit yakınlarımızın, gazilerimizin ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla sonuna kadar kullanacağız" dedi.

Ayrıca, belediyenin mesai kavramı gözetmeksizin şehit ailelerini takip ettiğini ve sık sık ziyaret ederek acılarını paylaşmaya gayret gösterdiklerini vurguladı.

Çakır, ziyaretlerinin yanı sıra, Suriye'nin Azez şehrinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Halil Kurt'un memleketi Dörtyol'da, şehadetinin beşinci senesinde düzenlenen mevlit programına katıldı.

Burada şehit yakınlarıyla bir araya gelerek onlara destek oldu.