Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Türkiye'de babaların karşılaştığı zorluklara dikkat çekti ve Yerli ve Milli Parti iktidarında babaların daha iyi koşullarda yaşayacağına vurgu yaptı.

"Türkiye'de Baba Olmak Zor Bir Süreç"

Genel Başkan Teoman Mutlu, mesajında şunları kaydetti: "Bugünün Türkiye’sinde baba olmak, evlatlarına bir lokma ekmek götürmek gerçekten zor bir süreçten geçiyor.

Babalar, bankalara borçlu bir hayat yaşıyor ve ailelerine bakmakta büyük zorluklar çekiyorlar. Bu, kabul edilemez bir durumdur ve acil çözümler gerektirir."

"Yerli ve Milli Parti İktidarında Daha İyi Bir Yaşam"

Cumhurbaşkanı Adayı Mutlu, Yerli ve Milli Parti iktidarında babaların daha rahat, mutlu ve sağlıklı bir yaşam sunacaklarına dikkat çekti: "Yerli ve Milli Parti iktidarında çiftçi babalar, esnaf babalar, memur babalar ve emekli babalar evlatlarına daha rahat bir yaşam, daha mutlu bir yaşam ve daha sağlıklı bir yaşam sunacaklar.

Bunun için de AK Parti ve CHP acilen erken seçim kararı almalıdır. Babaların zorda olduğu bu süreçten Türkiye’yi çıkaracak tek parti Yerli ve Milli Parti'dir."

"Şehit Babalarına Minnet ve Saygı"

Genel Başkan Mutlu, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Başta bu güzel ülke için canını feda etmiş şehit babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum.

Babalarımız, fedakarlıkları ve sevgileriyle her zaman baş tacımızdır. Onların her zaman yanında olmaya ve hak ettikleri yaşam koşullarını sağlamak için mücadele etmeye devam edeceğiz."