Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet yayınladığı bayram mesajında belediye hizmetlerinin 24 saat kesintisiz devam edeceğini kaydetti.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Osmaniyeli vatandaşların Kurban Bayramını tebrik eden Çenet bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: ; “Aziz Osmaniyeli hemşerilerim, Osmaniye Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

"Belediyemiz 24 saat esasıyla hizmet üretmek için hazır bulunacak" 

Sizlerin, bayram süresince herhangi bir konuda sorun yaşamamanız adına ekiplerimiz, 24 saat esasıyla hizmet üretmek için hazır bulunacağını öncelikle ifade etmek istiyorum.

Saygıdeğer Osmaniyeli Hemşehrilerim, dayanışmanın ve birlik olmanın en güçlü şekilde tezahür ettiği Kurban Bayramı’nı idrak ediyor olmanın manevi huzurunu yaşıyoruz.

Küslerin, dargınların kucaklaşması, arasındaki buzların erimesi, sıla-i rahim ruhunun şehrimizin her köşesinde şanlı Türk Bayrağı gibi yükselmesini yürekten diliyorum.

Memleketimizin her köşesinde kutlu vatan toprakları uğruna görevi başında olan güvenlik güçlerimizin her bir ferdine üstün başarılar diliyorum.

Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramının Osmaniyemize, hemşerilerimize ve Büyük Türk Milleti’ne hayırlar getirmesini temenni ediyor, selam, saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”