Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in grup meclis kürsüsünden "Ayağa Kalk Türkiye!" diyerek yaptığı çağrıyla, bu akşam saat 21.00'de tüm Türkiye'de asgari ücretliye, emekliye, çiftçiye zam talebi için bir ışık açma kapama eylemi gerçekleştirilecek.

CHP Lideri Özgür Özel'in çağrısıyla bu akşam saat 21.00'de, Türkiye genelinde vatandaşlar bulundukları mekanlarda ışıkları açıp kapayarak eyleme katılacak.

Bu eylemle, asgari ücretli, emekli ve çiftçilere yönelik zam talebi güçlü bir şekilde dile getirilecek.

Üyelere Çağrı

CHP Osmaniye İl Başkanlığı, parti üyeleri başta olmak üzere vatandaşları bu çağrıyı büyütmeye, aileleriyle, dostlarıyla ve iş arkadaşlarıyla paylaşmaya davet etti.

Eylemin yaygınlaşması için yüz yüze, telefonla ve sosyal medya paylaşımlarıyla destek verilmesi isteniyor.

CHP'den Dayanışma Mesajı

CHP Osmaniye İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Siz değerli üyemizi bu çağrıyı büyütmeye; çağrımızı ailelerinizle, dostlarınızla, iş arkadaşlarınızla paylaşmaya; yüz yüze, telefonla ve sosyal medya paylaşımlarıyla yaygınlaştırmaya davet ediyoruz" denildi.

Eylemin Amacı

Bu eylem, asgari ücretli, emekli ve çiftçilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi, adil ve yeterli zam yapılması talebiyle düzenleniyor.

Bu konuda farkındalık yaratmayı ve kamuoyunun dikkatini çekmeyi amaçlayan CHP, toplumsal dayanışmanın ve adaletin önemine vurgu yaparak, tüm vatandaşları bu akşam saat 21.00'de ışık açma kapama eylemine katılmaya davet etti.