Daha önce bu görevi yapan ve sonrasında yeniden Toprakkale AK Parti İlçe Başkan olan Ahmet Özkan, yaptığı açıklamada göreve geliş sürecini ve hedeflerini paylaştı. Özkan, 2002 yılında parti üyeliğiyle başlayan siyasi yolculuğunda çeşitli kademelerde görev aldığını belirtti.

Siyasi Kariyerinde Önemli Görevler Üstlendi

Ahmet Özkan, "Değerli hemşehrilerim, kıymetli yol arkadaşlarım; 2002 yılında parti üyeliğiyle başlayan sürecim yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkanlığı ile il genel meclis üyesi olarak devam etmekle beraber seçim dönemlerinde SKM Başkanlığı gibi birçok görev üstlendim.

Amacım ve gayem her zaman vatandaşlarımıza ve Toprakkalemiz'e hizmet etmek oldu," dedi.

Yeni Görevine Atanma Süreci

Özkan, AK Parti Genel Merkezi tarafından Erkan Kandemir'in tensipleriyle Toprakkale İlçe Başkanlığı'na atandığını duyurdu.

"Bugüne kadar nasıl sizler için çalıştıysam bugünden sonra da aynı şekilde üstüne ekleyerek devam edeceğim," diye ekledi.

Teşekkür ve Minnet Dolu Sözler

Açıklamasında, kendisine destek verenlere teşekkür eden Özkan, "Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen aileme, il başkanım Sn. Mehmet Sadi Binboğa'ya, kıymetli bakanım ve milletvekilim Sn. Derya Yanık Hanımefendiye, kıymetli vekilim Sn. Seydi Gülsoy Bey'e, MKYK üyesi İsmail Kaya Bey'e, değerli belediye başkanımız Sn. Bekirhan Uyutmaz Bey'e, geçmiş dönem milletvekillerimiz Sn. Mücahit Durmuşoğlu ve Sn. Suat Önal'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum," dedi.

Görevdeki Önceki Başkanlara Teşekkür

Özkan, geçmişte bu görevi üstlenmiş başkanlara da teşekkür ederek, "Bu zamana kadar bu görevi üstlenmiş başkanlarıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Rabbim çıktığım bu yolda mahcup etmesin inşallah," ifadelerini kullandı.

Dava Arkadaşlarına Minnet

Açıklamasını, dava arkadaşlarına teşekkür ederek sonlandıran Özkan, "Bu zamana kadar emeği geçen ve geçmiş dönemlerde hizmet vermiş kıymetli dava arkadaşlarıma emekleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.