Bağcılar Belediyesi Para Okçuluk takımı, Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Bağcılarlı sporcular, Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 07-08 Ekim 2024 tarihlerinde Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası düzenlendi. 20 kulüpten 46 sporcunun katıldığı turnuvada Bağcılar Belediyesi Para Okçuluk takımı da yerini aldı. Murat Öz antrenörlüğündeki takımda yer alan Bircan Çiçek ve Kadir Çapan birincilik için ter döktü.

Bu madalyalar, yeni başarıların habercisi

İki gün süren mücadelenin sonucunda Bağcılarlı sporcular, Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde 3’üncü olarak bronz madalya elde etti. Başarılı sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Bizlere bu gururu yaşatan okçularımızı kutluyorum. Bizlerin, ailelerinin ve hocalarının verdikleri emeklerin karşılığın en güzel şekilde verdiler. İnşallah, aldıkları bu madalyanın gelecekteki başarıların bir habercisi olacaktır. Bizler de onları her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı