T10F'in büyük ilgi görmesinin ardından, TOGG'un B segmentindeki bir SUV modeli olan T8X için hazırlıkların hız kazandığını ifade eden Karakaş, yeni araçlarının T10F'in başarısını devam ettireceğine olan inancını dile getirdi. Karakaş, T8X'in, T10F'in piyasaya sunulmasından kısa bir süre sonra tanıtılabileceğini kaydetti.

Ayrıca, TOGG'un dört çeker versiyonu olan T10X'in, haziran-temmuz aylarında "limited edition" versiyonuyla satışa sunulabileceği bilgisini veren Karakaş, şirketin Avrupa'daki varlığını güçlendirmek üzere faaliyetlerine hız verdiğini belirtti. Avrupa'da ön satışların bu yıl sonunda başlaması ve yeni modelin (2025) teslimatlarının gerçekleştirilmesi hedeflendiğini aktardı.

TOGG'un yurt dışı pazar stratejisinin güncellendiğini belirten Karakaş, şirketin hızlı bir şekilde değişen sektör koşullarına uyum sağladığını vurguladı. Karakaş'a göre, TOGG'un başarısı, önceden belirlenen stratejik planların revize edilmesiyle desteklenerek Avrupa'nın en büyük pazarlarına odaklanılmasıyla daha da artırılabilir.

Karakaş, TOGG'un hızla büyüyen başarısının, yeni modellerin piyasaya sürülmesiyle devam edeceğini ve şirketin Türkiye'nin otomotiv endüstrisindeki lider konumunu pekiştireceğini sözlerine ekledi.