Olay, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan Hacı Murat Caddesi'nde dün ikindi saatlerinde gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, Suriyeli mülteciler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Kavganın şiddeti artarken, bir Suriyeli diğerine bıçakla saldırdı. Bu saldırma sonucunda bir kişi bıçakla yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Suriyeli ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olayın ardından şüpheli Suriyeli mültecileri gözaltına aldı.

Bölgedeki vatandaşların ifadelerine göre, bu tür olaylar Suriyeli mülteciler arasında sık sık yaşanıyor ve bu durum vatandaşlar arasında endişe ve rahatsızlık yaratıyor. Türk vatandaşları, yaşadıkları bölgede sürekli saldırgan davranışlar sergileyen Suriyeli mültecilere karşı daha etkili ve kalıcı önlemler alınmasını talep ediyorlar. Bu tür olayların tekrarlanmaması ve toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması adına güçlü adımların atılmasını bekliyorlar.