Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Murat Akça 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından geçen 7 yılı değerlendirirken “Türk Milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır” dedi.

OMUZ OMUZA VERİLEN BİR MÜCADELENİN ZAFERİ

Bundan tam 7 yıl önce asker üniformasının içerisine gizlenmiş hain Fetö terör örgütünün kanlı darbe girişiminin yıldönümünde açıklamalarda bulunan Murat Akça şunları söyledi:

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa dökülen Türk milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır.

Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken, kahraman gazilerimizi de buradan selamlıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günümüz kutlu olsun” dedi.